Ο όμιλος

Fotolia_46645626_Subscription_XXL [800x600]Ο Όμιλος εταιρειών Apollo Capital Group δραστηριοποιείται ενεργά με μεγάλη επιτυχία εδώ και 30 χρόνια στον τομέα των επενδύσεων, στην ανάπτυξη γης, στις κατασκευές και την παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Μέχρι σήμερα έχουν επιτυχώς ολοκληρωθεί πάνω από 400 συναλλαγές, σε εντός και εκτός σχεδίου πόλεως ακίνητα και σε πολύ μεγάλες εκτάσεις γης, γεγονός που καθιστά την εμπειρία της A.C.G στην εγχώρια αγορά αδιαμφισβήτητη.

Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο της  Apollo Capital Group περιλαμβάνει πάνω από 60.000.000 τ.μ.  γης σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Αττική, Αργολίδα, Τροιζηνία, Μεσσηνία, Λακωνία, Ηλεία, Εύβοια, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Μήλο, Σαντορίνη, Σκύρος, Κρήτη, Ρόδο, Κώ, Παρνασσό, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Χαλκιδική κτλ).

Ο τομέας του Real Estate στη χώρα θα αναπτυχθεί ραγδαία και η περίοδος που διανύουμε είναι η καταλληλότερη για επενδύσεις μεγάλης κλίμακας.

Η εξειδίκευση στη διαχείριση μεγάλων εκτάσεων δίδει στον όμιλο Apollo Capital Group τη δυνατότητα πώλησης μοναδικών κατοικιών σε λογικές τιμές διότι κατάφερε να αποκτήσει ένα μεγάλο πορτφόλιο γής ιδανικών εκτάσεων σε τιμές αγοράς χαμηλότερων από την τρέχουσα αξία.

To επίκεντρο των δραστηριοτήτων της A.C.G. εστιάζεται στην κατασκευή θεματικών συγκροτημάτων παραθεριστικών κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων που θα καλύπτουν τις ανάγκες πολιτών από την Ευρώπη, την Κίνα, την Ρωσία, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και άλλων χωρών.

Σκοπός του ομίλου είναι, να καταστήσει τη διαδικασία απόκτησης κατοικίας στην Ελλάδα, μια ευχάριστη εμπειρία για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, χωρίς γραφειοκρατία και νομικά προβλήματα.

Ταυτόχρονα, και ενώ τα συμβατικά καύσιμα λιγοστεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργώντας περιβαλλοντικά προβλήματα και κλιματικές αλλαγές, οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αναζητούν νέες και αποτελεσματικές μεθόδους για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Δεδομένου ότι η αιολική και ηλιακή ενέργεια συνιστούν πολλά υποσχόμενες μορφές ενέργειας και ότι  η χώρα μας προσφέρει υψηλή ακτινοβολία στην διάρκεια όλου του χρόνου και ελκυστικές τιμές πώλησης ενέργειας παραγόμενης από ανανεώσιμες πηγές, o όμιλος  A.C.G. πραγματοποίησε ήδη από το 2006 τις πρώτες τοποθετήσεις στον εν λόγω τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ειδικότερα, η A.C.G. συμμετέχει  στην βιομηχανία της παραγωγής ενέργειας από Α.Π.Ε., έχοντας επενδύσει σε φωτοβολταϊκά πάρκα, ηλιοθερμικούς σταθμούς, αιολικά πάρκα και εργοστάσια παραγωγής ενέργειας από καύση Βιομάζας.

Μέχρι σήμερα ο Όμιλος έχει κατασκευάσει σταθμούς παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 5,2 MW στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου.

Επίσης, έχει αδειοδοτήσει 84MW μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας.