Η ομάδα

Πρόεδρος
Σταύρος - Αλέξανδρος Ευσταθίου
Βιογραφικό

 Ο Σταύρος – Αλέξανδρος Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από ιστορικές οικογένειες της Ελλάδος.
Ασχολήθηκε από ηλικία 14 ετών στις οικογενειακές επιχειρήσεις και σε ηλικία 18 ετών είχε ήδη δημιουργήσει μια μεγάλη και σημαντική περιουσία μετά από αλλεπάλληλες επιτυχίες στο χώρο του real estate, αναπτύσσοντας μεγάλης κλίμακας έργα που συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας. Στη συνέχεια, λόγω της διορατικότητας του στις υπεραξίες που κρύβουν οι μεγάλες εκτάσεις, πραγματοποίησε σειρά επιτυχημένων επενδύσεων σε ιδανικές περιοχές, με αποτέλεσμα σήμερα ο όμιλος Apollo Capital Group να ελέγχει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό πορτοφόλιο γης σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στο τομέα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) με υπό κατασκευή έργα συνολικής ισχύος 240 MW.
Είναι Πρόεδρος του Ομίλου Apollo Capital Group, μέλος επιμελητηρίων και άλλων επιχειρηματικών φόρουμ.

Σοφία ΑντωνοπούλουΝομική σύμβουλος

Η Σοφία Αντωνοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών, έχοντας αποφοιτήσει από την Νομική Σχολή των Αθηνών το έτος 2008 με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς». Είναι εξειδικευμένη στο χειρισμό υποθέσεων που άπτονται του Εμπορικού Δικαίου και του Δικαίου της Ενέργειας.

Το έτος 2010 ίδρυσε το δικηγορικό γραφείο «Attica Lawyers» και διατελεί παράλληλα νομική σύμβουλος του ομίλου μας, «Apollo Capital Group». Πέραν των ανωτέρω, μέχρι σήμερα έχει χειριστεί με επιτυχία σημαντικό αριθμό υποθέσεων Αστικού Δικαίου και έχει παρασταθεί με επιτυχία σε μεγάλο αριθμό δικών.

Χρύσα ΑντωνοπούλουΝομική σύμβουλος
Η Χρύσα Αντωνοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση στο αστικό δίκαιο και ιδίως την πολιτική δικονομία. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών το έτος 2010 με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς». Επίσης είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τομέα Β’ Ιδιωτικού Δικαίου της Νομικής Αθηνών. Λειτουργεί ως νομική σύμβουλος του ομίλου μας, «Apollo Capital Group».
Αγγελική ΑντωνοπούλουΥπεύθυνη τμήματος ενέργειας
Η Αγγελική Αντωνοπούλου είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχοντας αποφοιτήσει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το έτος 2011 με βαθμό πτυχίου 8.0/10.0.

Εργάζεται από το έτος 2010 στον Όμιλο Apollo Capital Group αρχικά ως βοηθός στο τμήμα Ενέργειας και από τον Αύγουστο του 2012 ως υπεύθυνη του τμήματος. Διαχειρίζεται όλα τα έργα Φωτοβολταϊκών σταθμών, σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από καύση βιομάζας και Ηλιοθερμικών σταθμών του ομίλου.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας.

Κώστας ΣκαπινάκηςΛογιστήριο

Ο Σκαπινάκης Κων/νος  είναι Λογιστής εγγεγραμμένος στο αντίστοιχο επιμελητήριο με αριθμό πιστοποίησης, έχοντας αποφοιτήσει   από  το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Λάρισας  το έτος  2012 με βαθμό πτυχίου 7.00/10.00

Έχει εργαστεί ως Λογιστής  για Ναυτιλιακές εταιρίες του ν.89/67 και από τις αρχές  του  έτους  2013 εργάζεται στον Όμιλο Apollo Capital Group  ως  Β. Λογιστή.

Χρήστος ΑντώναροςΕμπορικό τμήμα- πωλήσεις

Ο Αντώναρος Χρήστος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Μετά από 12 χρόνια εμπειρία στις πωλήσεις ακινήτων, ο κος Αντώναρος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ικανό δίκτυο πωλήσεων με διασυνδέσεις και συνεργάτες σε σημαντικά σημεία της Ευρώπης, Ρωσίας και Ασίας.

Στην εταιρία μας λειτουργεί ως ο κύριος οργανωτής των πωλήσεων και καθοδηγεί τους πωλητές μας στην σωστή κατεύθυνση και στοχοθέτηση. Στόχος του είναι η άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο, η άμεση εξυπηρέτηση των υποψηφίων πελατών μας και ο έλεγχος ως προς την ποιότητα των ακινήτων που τους προτείνουμε.

Βικτώρια ΓκόγκαΠωλήσεις - Russia

Η Βικτώρια Γκόγκα γεννήθηκε σε μια κωμόπολη της κεντρικής Ουκρανίας και σε παιδική ηλικίαν ήρθε στην Ελλάδα. Σπούδασε στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται στην αγορά των ακινήτων, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και δεξιότητα, καθώς και διευρύνοντας τις κοινωνικές της διασυνδέσεις. Συνεργάζεται στην πλειοψηφία με ανθρώπους από την Πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ευρώπη.

Σήμερα, είναι υπεύθυνη επικοινωνίας και προώθησης ακίνητης περιουσίας στη Ρωσία, Ουκρανία, Καζαχστάν, Ουζμπεκιστάν και άλλες χώρες για λογαριασμό της  Apollo Capital Group Greece.

Βίκυ ΕυσταθίουΤμήμα ενέργειας
Η Βίκυ Ευσταθίου σπούδασε Οικονομικά &  Στατιστική και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά το έτος 1989.
Εργάζεται από το έτος 1990 στον Όμιλο Αpollo Capital Group ως οικονομικός σύμβουλος και σύμβουλος επενδύσεων, αρχικά στον τομέα της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας και τα τελευταία χρόνια στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά και πορτογαλικά.
Hui YangΠωλήσεις - China

Η Κα Yang Hui γεννήθηκε το 1979 στην Κίνα, στην περιοχή Liao Ning. Το 2001 σπούδασε οικονομικά στην Γερμανία και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 2004, όπου τα τελευταία επτά χρόνια δραστηριοποιείται στην προώθηση και πώληση ακινήτων.

Στην εταιρία μας λειτουργεί στο τμήμα οργάνωσης – πωλήσεων των συνεργατών μας στην Κίνα. Πρόκειται για μια επαγγελματία στο είδος της με βασική της φιλοσοφία την καλύτερη εξυπηρέτηση για τους υποψήφιους πελάτες μας.